Winkel

Via onze woonwinkel kunt u kunst & antiek kopen of verkopen. Als verkoper krijgt u een online account. Hierin een overzicht van uw objecten, de prijs en wanneer er verkocht is. De woonwinkel is de ontmoetingsplek voor kunst & antiekliefhebbers. Heerlijk om er te snuffelen, nostalgie te proeven, te ontdekken en te kopen. 

Benieuwd naar de waarde van uw objecten? Wij bieden gratis waardebepalingen. 

Uw voordelen?

  • geen kopers aan huis
  • vlot en makkelijk verkoopresultaat
  • alle diensten met één partner
  • zeven dagen per week online open

Direct verkopen?

  • mail uw foto’s naar info@bmdesocieteit.nl
  • WhatsApp uw foto’s naar 06 – 8255 7211
  • betaling contant of per bank

Wij werken samen met ambachtslieden voor onder andere meubelrestauraties, meubelstofferingen en zorg schilderijen. 

Mogen wij u ontmoeten?  

Kunst & antiek verkopen? Bel 088 – 000 9 200 of maak gebruik van ons contactformulier.

KIJK HIER VOOR ONS AANBOD

DISCLAIMER

Boedelmakelaar.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij samenwerken, zijn eigendom van Boedelmakelaar. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan. De inhoud van deze website en andere uitingen van Boedelmakelaar op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Boedelmakelaar wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Boedelmakelaar behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

De inhoud van deze website en andere uitingen van de Boedelmakelaar op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Boedelmakelaar wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Boedelmakelaar behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Boedelmakelaar kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor schade van welke aard die voortvloeit uit of veroorzaakt wordt door het gebruik van de Boedelmakelaar website.