ONTDEK ONS

BM DE SOCIËTEIT. Is het enige veilinghuis in Nederland met een permanente woonwinkel van meer dan 3000 objecten op 1200 m2 voor liefhebbers van kunst & antiek en design.

Dé ontmoetingsplek waar je wordt verrast door de veelzijdige collectie via de veiling of in de winkel.

Onze kracht?

aanbod via veiling & winkel
online veilen & fysiek winkelen
kopen & verkopen
moderne verkooppresentatie via QR code
Direct verkopen?

mail uw foto’s naar info@bmdesocieteit.nl
WhatsApp uw foto’s naar 06 – 8255 7211
betaling contant of per bank
BM DE SOCIËTEIT is partner van BOEDELMAKELAAR. Al meer dan 10 jaar de expert voor ontruimingen en taxaties van inboedels.

Kunst & antiek verkopen? Bel 088 – 000 9 200 of maak gebruik van ons contactformulier.

DISCLAIMER

Boedelmakelaar.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij samenwerken, zijn eigendom van Boedelmakelaar. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan. De inhoud van deze website en andere uitingen van Boedelmakelaar op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Boedelmakelaar wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Boedelmakelaar behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

De inhoud van deze website en andere uitingen van de Boedelmakelaar op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Boedelmakelaar wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Boedelmakelaar behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Boedelmakelaar kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor schade van welke aard die voortvloeit uit of veroorzaakt wordt door het gebruik van de Boedelmakelaar website.