KOPEN WINKEL

Vindt u dat unieke object in onze woonwinkel dan krijgt u deze direct mee voor de prijs waarvoor het te koop staat. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u het transport verzorgen. Vraagt u gerust naar de transportkosten.
KOPEN VEILING
Spannend altijd om te kopen op een veiling. En u heeft zelf de regie in handen.
U biedt online mee tijdens de veiling. Om via onze website mee te bieden dient u te zijn geregistreerd te zijn als klant. De veiling loopt tijdens de opgegeven periode. Alle kavels zijn te zien tijdens de kijkdagen en in de online catalogus. U kunt “auto bod” of individuele biedingen uitbrengen. Indien uw bod wordt overboden krijgt u hiervan bericht per e-mail. Alle biedingen zijn bindend en kunnen niet worden ingetrokken. Kijk hiervoor in onze voorwaarden.
Aankoop geslaagd.

U dient uiterlijk 5 dagen na gunning van de aankoop de objecten op te halen of een transportafspraak te hebben gemaakt met ons.

Kosten
Het bedrag van aankoop op de veiling wordt verhoogd met de veilingkosten.
Transport en verzending
Wij kunnen u assisteren met het transport of verzending van de aankopen. Voor verzending binnen Europa maken wij gebruik van PostNL of TNT Express. Deze kosten worden aan u doorberekend.
Het transport van meubelen en grotere objecten binnen Nederland en België kan ook worden verzorgd. Vanzelfsprekend geniet de voorkeur om zelf uw objecten op te halen, dit bespaart u ook extra kosten.

Omschrijvingen in de catalogus
Bij objecten op de veiling maken wij gebruik van onderstaand coderingen voor porselein, aardewerk en glaswerk.
A: puntgaaf
B: kleine schilfertjes
C: haarscheur, haarlijn en/of andere schade
D: ernstig beschadigd en/of herstellingen
Deze bovenstaande coderingen geven slechts een indicatie en kan nimmer aanleiding zijn voor het ontbinden van de aankoop. U dient te allen tijde zelf de staat van de objecten tijdens de kijkdagen te beoordelen.
Beschrijving van schilderijen, tekeningen, aquarellen et cetera:
Een werk omschreven in de catalogus met ‘ges.’ of ‘gesigneerd’ is naar onze mening een werk van de genoemde kunstenaar.
Een werk omschreven in de catalogus met ‘gemon.’, ‘gemonogrammeerd’ of ‘vervaardigd door’ is naar onze mening een werk van de genoemde kunstenaar, het werk is dus niet gesigneerd.
Een werk omschreven in de catalogus met ‘toegeschreven aan’ is naar onze mening waarschijnlijk een werk van de genoemde kunstenaar.
Een werk omschreven in de catalogus met ‘ges. naar’, ‘naar of ‘met signatuur’ is naar onze mening niet van de hand van de genoemde kunstenaar.
Een werk omschreven in de catalogus met ‘mogelijk’ dan is het naar onze mening niet zeker of het werk van de genoemde kunstenaar is.
Beschrijving van klokken, horloges, technische en/of elektrische apparaten

BM DE SOCIËTEIT verschaft geen enkele vorm van garantie op de werking van uurwerken, technische en/of elektrische apparaten. Mits anders vermeld in de catalogus.

DISCLAIMER

Boedelmakelaar.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij samenwerken, zijn eigendom van Boedelmakelaar. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan. De inhoud van deze website en andere uitingen van Boedelmakelaar op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Boedelmakelaar wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Boedelmakelaar behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

De inhoud van deze website en andere uitingen van de Boedelmakelaar op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Boedelmakelaar wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Boedelmakelaar behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Boedelmakelaar kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor schade van welke aard die voortvloeit uit of veroorzaakt wordt door het gebruik van de Boedelmakelaar website.