Home  >  Klantenservice

Klantenservice

Wij zijn van mening dat je altijd tevreden moet zijn met je aankopen. Daarom willen wij het gemakkelijk maken voor je om relaxed online of fysiek te kunnen winkelen. Lees onderstaand hoe wij dat voor jou realiseren.

AFHALEN EN BEZORGEN
Je kan altijd op afspraak je online aankopen bij ons afhalen. Toch liever laten bezorgen? Koeriersdienst Brenger kan dit voor je doen. De aanvraag regelen wij voor je. Kijk op www.brenger.nl voor meer informatie en de kosten.

RUILEN EN RETOUREN
Wij zijn van mening dat je tevreden moet zijn met de aankoop. Toch niet blij? Vraag dan naar de mogelijkheden en voorwaarden als je de aankoop wilt retouren. En natuurlijk ruilen kan ook.

OMSCHRIJVINGEN PRODUCTEN
Wij houden van openheid. Daarom worden omschrijvingen en/of mondelinge informatie van de objecten naar beste weten door ons verstrekt. Bel, mail of Whats app gerust voor meer informatie. Liever live komen kijken? Bezoek dan onze showroom. Dat kan alleen op afspraak.

IN- EN VERKOOPVOORWAARDEN
Om jou en onze rechten te beschermen hebben wij voorwaarden. Vraag gerust naar deze voorwaarden. Kijk hier voor de vergoeding op doorverkoop van kunstwerken (Volgrecht).