VERKOPEN VEILING

BM DE SOCIËTEIT is een woonwinkel en veilinghuis waar u objecten kunt laten verkopen of kopen. Of het nu om een enkel object gaat, een collectie of een complete inboedel. Het inbrengen van objecten is mogelijk tijdens onze openingstijden. Wij kunnen ook vrijblijvend ter plaatse de objecten komen bekijken.

Kosten
Als uw objecten geveild zijn ontvangt u na 6 weken na de laatste veilingdag het verkoopbedrag minus de afgesproken commissie. Onder deze commissie vallen kosten voor catalogus, foto’s, advertenties en verzekering. Als uw inbreng niet wordt verkocht zijn er geen kosten. Indien kosten zijn gemaakt voor restauratie of transport zijn deze wel voor uw rekening.

Taxaties objecten
Taxaties voor een eventuele veiling zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. U kunt hiervoor tijdens onze openingstijden bij ons langskomen. Voor een complete verzameling of inboedel komen wij graag bij u langs.
Taxatie op basis van foto(s)
Uw object(en) wel of niet geschikt voor onze veiling? U kunt ons altijd foto’s mailen van de desbetreffende objecten. U ontvangt dan spoedig van ons een indicatie over de mogelijke opbrengst. De taxatie op basis van een foto blijft een indicatie en is een definitieve waardebepaling van belang wanneer deze ‘’live’’ zijn bekeken. U mag foto’s verzenden via de WhatsApp op nummer 06 – 8255 7211 of u maakt gebruik van ons contactformulier.

VERKOPEN WOONWINKEL
Als uw objecten verkocht zijn in onze woonwinkel ontvangt u na 6 weken het verkoopbedrag minus de overeengekomen commissie. Onder deze commissie vallen ook de kosten voor catalogus, foto’s, advertenties en verzekering. Als uw inbreng niet is verkocht zijn er geen kosten. Indien kosten zijn gemaakt voor restauratie of transport zijn deze wel voor uw rekening.
Wij zullen uw aanbod altijd met de grootste zorg behandelen en uw privacy waarborgen.

Direct verkopen?
mail uw foto’s naar info@bmdesocieteit.nl
WhatsApp uw foto’s naar 06 – 8255 7211
betaling contant of per bank

DISCLAIMER

Boedelmakelaar.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij samenwerken, zijn eigendom van Boedelmakelaar. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan. De inhoud van deze website en andere uitingen van Boedelmakelaar op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Boedelmakelaar wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Boedelmakelaar behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

De inhoud van deze website en andere uitingen van de Boedelmakelaar op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Boedelmakelaar wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Boedelmakelaar behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Boedelmakelaar kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor schade van welke aard die voortvloeit uit of veroorzaakt wordt door het gebruik van de Boedelmakelaar website.