Pas cookie voorkeuren aan

VERKOPEN OP DE VEILING OF IN DE WINKEL

UW VERKOOPPORTAAL VOOR KUNST & ANTIEK

VERKOPEN VEILING

BM DE SOCIËTEIT is een winkel en veilinghuis waar u objecten kunt laten verkopen. Of het nu om een enkel object gaat, een collectie of een complete inboedel. Of het nu om een enkel object gaat, een collectie of een complete inboedel. Het inbrengen van objecten is mogelijk tijdens onze openingstijden. Natuurlijk kunnen we vrijblijvend ter plaatse de objecten komen bekijken.

Kosten

Als uw objecten geveild zijn ontvangt u na 6 weken na de laatste veilingdag het verkoopbedrag minus 20% commissie (inclusief 21% btw) en de eventuele overeengekomen transportkosten. Onder deze commissie vallen ook de kosten catalogus, foto’s, advertenties en verzekering. Als uw inbreng niet wordt verkocht zijn er geen kosten. Indien er in overleg kosten gemaakt zijn als bijvoorbeeld restauratie of transport zijn deze wel voor uw rekening. 

Taxaties objecten

Taxaties voor een eventuele veiling zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. U kunt hiervoor tijdens onze openingstijden bij ons langskomen. Voor een complete verzameling of inboedel komen wij graag bij u langs.

Taxatie op basis van foto(s)

Uw object(en) wel of niet geschikt voor onze veiling? U kunt ons altijd foto's mailen van de desbetreffende objecten. U ontvangt dan spoedig van ons een indicatie over de opbrengst. De taxatie op basis van een foto blijft een indicatie en is een definitieve waardebepaling van belang wanneer deze ‘’live’’ zijn bekeken. Ook mag u foto's verzenden via de WhatsApp op nummer 06-50 296 400.

VERKOPEN WINKEL

Als uw objecten verkocht zijn in de winkel ontvangt u na 6 weken het verkoopbedrag minus de overeengekomen commissie (inclusief 21% btw) en de eventuele transportkosten. Onder deze commissie vallen ook de kosten catalogus, foto’s, advertenties en verzekering. Als uw inbreng niet wordt verkocht zijn er geen kosten. Indien er in overleg kosten gemaakt zijn als bijvoorbeeld restauratie of transport zijn deze wel voor uw rekening. 

Wij zullen uw aanbod altijd met de grootste zorg behandelen en uw privacy garanderen. 

NIEUWSBRIEF

Het laatste BM de societëit
nieuws ontvangen?
Pas cookie voorkeuren aan Copyright© BM DE SOCIËTEIT