Pas cookie voorkeuren aan

VERKOPEN VIA WOONWINKEL OF VEILING

UW VERKOOPPORTAAL VOOR KUNST & ANTIEK

VERKOPEN VEILING

BM DE SOCIËTEIT is een woonwinkel en veilinghuis waar u objecten kunt laten verkopen of kopen. Of het nu om een enkel object gaat, een collectie of een complete inboedel. Het inbrengen van objecten is mogelijk tijdens onze openingstijden. Wij kunnen ook vrijblijvend ter plaatse de objecten komen bekijken.

Kosten

Als uw objecten geveild zijn ontvangt u na 6 weken na de laatste veilingdag het verkoopbedrag minus de afgesproken commissie. Onder deze commissie vallen kosten voor catalogus, foto’s, advertenties en verzekering. Als uw inbreng niet wordt verkocht zijn er geen kosten. Indien kosten zijn gemaakt voor restauratie of transport zijn deze wel voor uw rekening. 

Taxaties objecten

Taxaties voor een eventuele veiling zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. U kunt hiervoor tijdens onze openingstijden bij ons langskomen. Voor een complete verzameling of inboedel komen wij graag bij u langs.

Taxatie op basis van foto(s)

Uw object(en) wel of niet geschikt voor onze veiling? U kunt ons altijd foto's mailen van de desbetreffende objecten. U ontvangt dan spoedig van ons een indicatie over de mogelijke opbrengst. De taxatie op basis van een foto blijft een indicatie en is een definitieve waardebepaling van belang wanneer deze ‘’live’’ zijn bekeken. U mag foto's verzenden via de WhatsApp op nummer 06-50 296 400 of u maakt gebruik van ons contactformulier. 

VERKOPEN WOONWINKEL

Als uw objecten verkocht zijn in onze woonwinkel ontvangt u na 6 weken het verkoopbedrag minus de overeengekomen commissie. Onder deze commissie vallen ook de kosten voor catalogus, foto’s, advertenties en verzekering. Als uw inbreng niet is verkocht zijn er geen kosten. Indien kosten zijn gemaakt voor restauratie of transport zijn deze wel voor uw rekening. 

Wij zullen uw aanbod altijd met de grootste zorg behandelen en uw privacy waarborgen. 

NIEUWSBRIEF

Het laatste BM de societëit
nieuws ontvangen?
Pas cookie voorkeuren aan Copyright© BM DE SOCIËTEIT